این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

برگزاری کارگاه نگرشی نوین بر طراحی سیستم راهگاهی و تغذیه‌گذاری در ریخته‌گری فلزات. مدرس: جناب آقای دکتر سیدمهدی میراسماعیلی دانشیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی. مکان برگزاری: سامانه LMS دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی. زمان برگزاری:پنجشنبه 10 آذرماه 1401 ساعت 11. متقاضیان برای ثبت نام حداکثر تا 8 آذرماه 1401 از طریق شماره 09160632496 اقدام فرمایند.

ارسال فایل ارائه پوستر

با سلام و احترام، نویسندگانی که نحوه ارائه آنها پوستر تعیین شده است، تا تاریخ 30 آبان ماه فرصت دارند فایل ارائه خود را در فرمت تعیین شده آماده و در سامانه کاربری خود، قسمت ارسال فایل، بارگذاری کنند.  فرصت پاسخ گویی به سوالات بازدیدکنندگان در همایش، متعاقبا اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است کیفیت فایل ارسالی تعیین کننده امتیاز مقاله جهت ارائه خواهد بود.

ارسال فایل ارائه شفاهی

با سلام و احترام نویسندگانی که نحوه ارائه مقاله آنها «سخنرانی» تعیین شده است، تا تاریخ ۲۰ آبان ماه فرصت دارند فایل ارائه خود را به صورت پاورپوینت، آماده و در سامانه همایش نگار، قسمت ارسال فایل، بارگذاری کنند. لازم به ذکر است، حداکثر زمان ارائه ۲۰ دقیقه و کیفیت فایل ارائه تعیین کننده امتیاز مقاله جهت ارائه خواهد بود.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)